Gisela Belli

Tirana, Albania

27 Términos    0 Blosarios    0 Seguidores    30156 Viewers

Gisela Belli

Tirana, Albania

27 Términos    0 Blosarios    0 Seguidores    30156 Viewers

Términos de Gisela Belli

Litosfera

Biología; Biología celular

Mbështjellja e jashtme e ngurtësuar e Tokës; përfshin si sipërfaqen e tokës ashtu dhe tokën nën oqeane apo dhe nën zona të tjera me ujë.

bioteknologji

Biología; Biotecnología

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

bioteknologjia

Biología; Biotecnología

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

Viewers(30156) Ver todos

Seguidores(0) Ver todos

Gisela Belli doesn't have any followers yet.

Siguiendo(0) Ver todos

Gisela Belli is not following any users.