alex sk

Skopje, Macedonia

Spell check

53 Términos    3 Blosarios    0 Seguidores    32586 Viewers

alex sk

Skopje, Macedonia

Spell check

53 Términos    3 Blosarios    0 Seguidores    32586 Viewers

Términos de alex sk

Упија

Viajes; Sitios de viajes

Упија е чешма во центарот на селото Галичник. Изградена е во 30-тите години на 20-тиот век од Доктор Глигор Муратовски, како посвета на неговите родители. Упија е многу повеќе ...

Upija

Viajes; Sitios de viajes

Upija is drinking water fountain in the middle of Galichnik Build in the thirties of the twentieth century by Doctor Gligor Muratovski, as a dedication to his parents. Upija ...

Смрека

Medio Ambiente; Biodiversidad

Смреката (лат: Juniperus)е четинарско растение. На планината Бистра најчеста е модрата смрека. Се користи во фармацевската индустрија, како чај, дури и за природно боење на ...

Viewers(32586) Ver todos

Seguidores(0) Ver todos

alex sk doesn't have any followers yet.

Siguiendo(0) Ver todos

alex sk is not following any users.